استیرر یا همزن مغناطیسی (Stirrer)

استیرر یا همان همزن مغناطیسی (Stirrer)

همزن ها را می توان به طور کلی به دو دسته مکانیکی و مغناطیسی تقسیم کرد که هر کدام دارای تنوع خاص خود می باشند.

همزن مغناطیسی زمانی لزوم وجودش احساس می شود که همزدن محلول هایی خاصی پیش می آید که لازم است درب ظرف حاوی آن محلول ها در زمان همزدن بسته و تیغه همزن نیز دارای ویژگی خاصی باشد. برخی از این محلول های خاص عبارتند از:

1. محلول های فرار (الکل، اتر، استون، تینر فوری و ..)

2. محلول های اسیدی که امکان پاشیده شدن محلول به بیرون در حین همزدن وجود دارد.

3. محلول هایی که بخارات سمی دارند و استشمام آن مسمومیت ایجاد می کنند.

4. محلول های خورنده که می تواند در تیغه یا بدنه همزن های مکانیکی که قالبا فلزی هستند، خوردگی ایجاد کنند.

و موارد دیگر ..

در اینجا لازم به یادآوریست که استفاده از همزن های مغناطیسی معمولا مناسب محلول هایی با ویسکوزیته کم می باشند.

این شرکت (دانش گستر ساینا سپهر) تولید کننده این محصول افتخار دارد، به زودی نوع جدیدی و بسیار کاربردی از این کالا را در همین سایت با ارائه ضمانت عالی در کیفیت و خدمات به مشتریان عزیز معرفی نماید. https://labequipment.ir